2018-02-07
今日中午有少许空档,一早揾到呢间bagel,评价唔错,就一于试下!十二点到,大约三分一满(写食评时十二点二十五分,已经全满),买了一个Avocado Feta Bagel($75),加一杯Earl Grey($35),total $110。等左三分钟bagel已经做好,再等多一阵Earl Grey都有啦。注意系自助形式,有水有纸巾自己可以拎。Avocado Feta, 我拣左whole grain bagel,包系硬身。入面牛油果同火箭菜都好够,仲有少少cream cheese,几好食。不过一个bagel应该未必够饱(又或者我系叫左素既bagel),特别系男士们的话。Earl Grey无咩特别,都系普通咁。如果系度坐一个下午系会几舒服,价钱都可接受,但如果净系食野就略微贵左少许。有机会都会黎试下饮杯咖啡,坐一个下午chill一下(有wifi提供,pw系张单度)。注意⚠️走既时候记得清洁枱面啊⚠️
Earl Grey无咩特别,都系普通咁。
注意⚠️走既时候记得清洁枱面啊⚠️