2019-08-22 2123 浏览
今日同友人一行六人第一次黎食晚饭☺️因为之前黎左次,但系食lunch嘅快餐。其实野食同价钱一般都ok嘅,夜晚环境好舒服,有可以再黎嘅感觉。但音乐真系好赶客。。本身以为会有live jazz𠮶啲,点知系队叫untitled citizens嘅野,大声到我地倾唔倒计,本身谂住坐多阵,叫多两round野饮先走,最尾都转场饮😰原本轻松嘅一晚咁就ruin左,因为个女主音无啦啦唱卢广仲只”我爱你”(而其实佢系handle唔倒好明显),同一众友人打完眼色就闪,不过见有外国人影video,好似好enjoy,但台上嘅band就问啲劲胶嘅问题,例如,大家觉得喱间餐厅啲野好冇食?之后会自己答返梗系好食啦,真系好难顶🤭🙄🙄我谂如果个台唔系8pm就开咪,应该会多好多客,难怪老板话喱度做到31/8就会执笠,希望再开下手唔会有喱啲所谓 “live music”啦😅
今日同友人一行六人第一次黎食晚饭☺️

因为之前黎左次,但系食lunch嘅快餐。

但音乐真系好赶客。。