2024-04-15 18 浏览
压力大就想食甜野,而甜品真系可以令自己食完开心D!呢间餐厅咩都有,可以食完正餐即刻食埋甜品!主菜可以加$38(沙律/汤+饮品) or $48转套餐(沙律+汤+饮品) 。🥠炸鸡香喷喷,调味好足,而且有好几件,抵食!🍪番茄罗勒薄饼强力推荐呢个pizza,超多芝士,热辣辣上菜,可以拉丝架!而且饼底厚度适中,呢个pizza真系完美!我一口气食左三块。🍨朱古力森林芭菲哇!呢个芭菲不得了,职员介绍话里面有好几层,分别有车厘子酱、加工车厘子、brownie、朱古力碎、牛乳雪糕同cream,呢个配搭完全无违和感,反而令口感非常丰富。逐曾食+夹晒一起食都好好味!🍵八女抹茶多士好钟意个绿茶雪糕,奶味同绿茶味都好突出,多士脆身,加上cream、红豆一起食好美好。而且有小丸子加强口感。分量有点大,适合多人一起分享。☕摩卡咖啡值得推荐呢杯摩卡,叫甜品+28即可加购。咖啡味非常香不会太苦,好适合我呢D咖啡初哥。饮完都无失眠XD非常值得回访的餐厅!
压力大就想食甜野,而甜品真系可以令自己食完开心D!
🥠炸鸡
香喷喷,调味好足,而且有好几件,抵食!
🍪番茄罗勒薄饼
🍨朱古力森林芭菲
🍵八女抹茶多士
☕摩卡咖啡
非常值得回访的餐厅!
2024-04-11
  • 朱古力森林芭菲