2023-10-15
Ocio猎人炖肉意大利饭 ($148)朱古力布朗尼窝夫 ($78)加配脆炸薯条配黑松露蛋黄酱 ($42)首先讲下Ocio猎人炖肉意大利饭,未食之前已经闻到好香嘅牛肉味,非常吸引!!🤤食落口觉得好浓稠,但味道唔会好重,可能系因为加左一啲蕃茄落去,所以食落都唔会觉得好干。😋牛肉份量都几多而且好淋,完全唔会觉得好难咬开!加上洒左芝士粉,令到成个味道都多左层次😍😍而窝夫就有4大件,其实真系好饱肚,非常抵食🤣🤣窝夫整到好脆身,味道方面就因为朱古力酱唔算好多所以比预期中冇咁甜。虽然系朱古力味但系都唔算好浓郁,大家都唔使惊佢系太甜就唔敢食,都系几值得一试嘅!!唯一建议大家可以考虑加多一球雪糕去食,因为4件份量比较多,加多一球就会合适啲,配埋雪糕一齐食就会冇咁干身😎😎评分:9/10
朱古力布朗尼窝夫 ($78)
加配脆炸薯条配黑松露蛋黄酱 ($42)
评分:9/10