2018-10-25
尼间位于太子始创既台式自助食店之前已经食过但就无食过店内既甜品🍮今日好姊妹同我食完生日饭即兴话带我来吃甜品一来店来已经坐满人,得番几个位事实尼间店都几抵食,8点多又是食饭黄金时间所以满满人坐低睇完餐牌自助下单之后会有服务员送餐两个大吃货食完饭仲叫左一个PANCAKE一个WAFFLE叫左招牌《珍珠奶茶PANCAKE》$62非常之松软同薄身,总共3层班戟上和碟边放了珍珠装饰不过个样吾算好吸引。食落PANCAKE有浓浓珍珠奶茶香味同好松软,珍珠偏硬身一点、不算太甜,几好味不过就吾多够cream同珍珠。另一个系好姊妹拣的《抹茶红豆芝士球WAFFLE》有大份同细份拣WAFFLE超级大份卖相比PANCAKE吸引。大大粒芝士球不过WAFFLE整得吾够脆同松软偏干身但胜在有好多酱既配搭搭救抹茶🍵cream同红豆蓉偏稀身、芝士球同云尼拿球够浓味,酱料一淡一浓捞WAFFLE不错食到最后真系超饱了好满足整体食物一般但够大份、价钱亦吾算贵,岩晒平时同好友聊天既好地方
今日好姊妹同我食完生日饭即兴话带我来吃甜品
坐低睇完餐牌自助下单之后会有服务员送餐
两个大吃货食完饭仲叫左一个PANCAKE一个WAFFLE
叫左招牌《珍珠奶茶PANCAKE》$62
WAFFLE超级大份卖相比PANCAKE吸引。
大大粒芝士球
不过WAFFLE整得吾够脆同松软偏干身