2022-12-15
📌蟹仙海鲜蒸气锅好冻呀❄️约埋朋友食个蒸气锅暖一暖先❤️🔥蟹仙主打海鲜蒸气锅,生猛嘅海鲜以蒸气蒸熟,食到食材原有鲜味我地拣嘅套餐每位$419+$15粥底&酱料野生膏仔蟹🦀|深海石班|澳洲青年龙虾🦞|台湾九孔鲍鱼|日本野生大赤虾🦐|大西洋野生青口|纽西兰刀贝蚌|纽西兰月亮贝|韩国斧山珍珠蚝🦪|有机蔬菜篮当中几钟意深海石斑,好有鲜味,肉质爽口🦐刺生级嘅赤虾肉质唔似虎虾咁结实,但重点系虾头嘅虾膏充满香味🦪刀贝蚌、月贝蚌同珍珠蚝较重海水味,建议唔点豉油,享受原有鲜味🦞压轴嘅系新鲜生猛嘅野生膏仔蟹同龙虾🦀膏仔蟹好多肉,蟹膏香浓蟹肉鲜甜✨龙虾同样系啖啖肉,肉质爽弹充满口感食完有机蔬菜🥬就可以煲粥食,粥底加上葱花、菜甫,集鲜味与咸香于一身🎄最后仲有椰汁雪燕糖水🥥滋润又好味✨值得一赞店员嘅服务,入座时先帮我地蒸一蒸餐具,食得更放心,适当时候又会帮我地处理海鲜+倾吓偈,服务非常亲切👍🏽
好冻呀❄️约埋朋友食个蒸气锅暖一暖先❤️🔥
蟹仙主打海鲜蒸气锅,生猛嘅海鲜以蒸气蒸熟,食到食材原有鲜味
我地拣嘅套餐每位$419+$15粥底&酱料
当中几钟意深海石斑,好有鲜味,肉质爽口
🦞压轴嘅系新鲜生猛嘅野生膏仔蟹同龙虾
🦀膏仔蟹好多肉,蟹膏香浓蟹肉鲜甜✨
龙虾同样系啖啖肉,肉质爽弹充满口感
最后仲有椰汁雪燕糖水🥥滋润又好味✨