系门口见到呢间餐厅既生蚝做紧promotion! $18一只咋!!如果系D Park会员嘅话仲系$10 一只添咋!(可惜我同男朋友唔系😪) 不过$18一只都已经好抵🙆‍♂️ 所以我哋就决定入去食番几只🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️入到餐厅本来谂住问吓系边度地方既生蚝先 职员仲好热心咁介绍我哋有款法国黎既大D既生蚝 做紧$99三只💁‍♀️ 我地就话谂一谂先🤔因为好似$18抵d🤔 不过职员都唔会🌚 会俾顾客慢慢考虑想食咩 态度非常好👍👍我哋最后都系决定咗叫$99既三只蚝!佢上到嚟系放左D萝卜蓉同provide日式嘅汁💁‍♂️而唔系西式嘅辣椒汁🙅‍♂️ 个蚝果然大只啲 好肥美!仲带少少海水味 好正💁‍♂️💁‍♂️个九品刺身盛合都好靓㖞😍 刺身以鱿鱼最特别!有青瓜丝做夹心 令到淋淋既鱿鱼加左啲爽口嘅感觉!薄切既白身鱼带有柚子味 令到鱼味更加出!另外佢盛盒入边嘅生蚝都几大只 不过本身已经捞左日式嘅酱汁 酸酸地 都好味!😝😝我哋仲叫咗个蟹膏寿司 职员话蟹膏佢哋转左款浓味啲 唔系图入面𠮶款💁‍♀️ 我哋试完的确系味道浓啲嘅 不过我就觉得味噌重手咗少少🙈串烧我哋试咗鸡肝 三角鸡软骨 烧菠萝 三角鸡软骨超特别!唔同平时食开嘅鸡

法国蚝

九品刺身盛合

蟹膏寿司

烧鸡肝
烧菠萝
三角鸡软骨

串烧我哋试咗鸡肝 三角鸡软骨 烧菠萝 三角鸡软骨超特别!唔同平时食开嘅鸡软骨㗎!有系鸡胸肉同块软骨连住一齐!超推介呀!
法国蚝
九品刺身盛合