最近生酮饮食,外食最推荐食地中海风嘅餐厅尤其推荐呢间【AMA Ristorante】餐厅位于顶楼25楼,环境瑰丽寛敞,装饰好有浓厚意大利感觉🇮🇹🇮🇹🇮🇹 餐厅主菜每1~2星期都会更换一次😉中午自助餐吧真系健康有多选择😍😍 餐厅lunch set 前菜可以选 all you can eat buffet, 劲吸引!特别系全部都系地中海健康前菜,劲适合生酮既我,终于唔洗忍口,可以食食食!前菜buffet 有 水牛cheese,Parma ham, salami 肠,推介好特色既八爪鱼块😍,有机菜等都好好食,好多款!每样一件都有6-7成饱啦! 老公话餐包好好食,2款面包,一款松软而另一款牛油味香而香脆,加埋陈醋,微微甜味好好食,我就生酮冇得食🥲。 草饲阿根廷牛扒有别美国牛扒,阿根廷牛扒劲香嫩,外面焦香好好食😋,生酮肉食最爱! 辣番茄龙虾汁pastaPasta 汁香而唔会辣,而且仲有爽甜既龙虾肉! 甜品叫左 招牌既tiramisu! 质感似cream 又似奶泡劲smooth 好滑溜,味道有淡淡酒味,再加上面的朱古力碎,口感滑又香脆,值得一试!
最近生酮饮食,外食最推荐食地中海风嘅餐厅

餐厅主菜每1~2星期都会更换一次😉

中午自助餐吧真系健康有多选择😍😍

草饲阿根廷牛扒

辣番茄龙虾汁pasta
Pasta 汁香而唔会辣,而且仲有爽甜既龙虾肉!

甜品叫左 招牌既tiramisu!