2023-07-13
🥢椒盐唐扬日本池鱼出餐速度都挺快,试试日本池鱼,好有鱼香鲜甜美味,一点点咸又能带动鱼既鲜味,跟日本做法一样!🥢日式饺子份量好多,每一件既饺子都包得好靓,炸得好有油香,外皮又香又惹味,加一点醋更有风味!🥣胡椒豚肚汤主要材料:豚肉,豚肚,酱油溏心蛋男朋友今日就系同我一齐食拉面啦,拉面中佢既汤底味道好浓郁,有好浓烈既胡椒豚肚既味道,豚肉同豚肚都比足料好大块,食完之后可以话系超级饱肚!🥣真熬鸡白汤主要材料:豚肉,鸭肉,鸡肉,酱油溏心蛋呢个鸡白汤要长时间去熬出来先有咁白既鸡汤味,鸡汤底之中又唔会有好多油份,制作过程好有心机,而且完全无加其他味精,系原汁原味精心制作,能够做到汤底同拉面既融入,真系少之有少!男朋友话要食拉面,所以专程有心地陪佢,舖面好大,里面都好大,枱上都有餐牌,餐牌好易睇,店员好细心,送餐速度有效率,日后有时间会黎食多次!
出餐速度都挺快,试试日本池鱼,好有鱼香鲜甜美味,一点点咸又能带动鱼既鲜味,跟日本做法一样! 🥢日式饺子
🥣胡椒豚肚汤
主要材料:豚肉,豚肚,酱油溏心蛋
🥣真熬鸡白汤
主要材料:豚肉,鸭肉,鸡肉,酱油溏心蛋
呢个鸡白汤要长时间去熬出来先有咁白既鸡汤味,鸡汤底之中又唔会有好多油份,制作过程好有心机,而且完全无加其他味精,系原汁原味精心制作,能够做到汤底同拉面既融入,真系少之有少! 男朋友话要食拉面,所以专程有心地陪佢,舖面好大,里面都好大,枱上都有餐牌,餐牌好易睇,店员好细心,送餐速度有效率,日后有时间会黎食多次!