2025-01-25 0 浏览
呢间位于卑利街既咖啡小店, 舖面唔大, 淡黄色配深木色既格调有种好温暖既感觉, 用左狐狸做咖啡店Logo好可爱🦊 呢度有4款以四季做主题既四款特色咖啡, 仲有几款轻食可以选择😎Spring - April Showers 🌸 ($50) 春季咖啡用左茉莉花梅冷泡茶配上Expresso, 清幽既花香好突出, 完全唔似饮紧一杯咖啡, 系一款易入口既特饮☺️Biscoff Latte🍪 ($45)呢杯相对地更清淡, Biscoff既味道再浓郁啲会更好, 可能热会出味啲😉Ogura Toast🫘($30)即叫即烘既多士配上北海道红豆配上Whipped Butter好Creamy🥰呢度真系几好Chill, 用布做Menu系好有质感, 系一间用心做好啡既小店🥳

Biscoff Latte🍪 ($45)

Ogura Toast🫘($30)

2025-01-25
下午茶