2019-07-27
上次食过黄金炒薯条同樱花海之幸薄饼之后食过番寻味。见星期五晚就再黎。食得早既话openrice订坐仲有折。上次黎无呢个排行表。一见到就决定试一号同五号呀!佢有餐汤同面包附送。汤系正常既磨茹汤,creamy既,决对唔会系好稀既果啲!个包值得一赞!上到黎仲微热既,烘到外脆内软,加上本身搽左层薄牛油,好香!青口个酱绝对有诚意,蕃茄酱好浓郁,蒜粒多,唔欺场。唯一系青口本身唔算高质,佢系粒粒有肉,不过肉身较为细,相对价钱就有少少偏贵了。双重芝士薄饼,好!好!食!佢本身底系有铺满一层淡淡既芝士,仲有少少拉丝效果。而佢有另一款浓啲既芝士粒在薄饼既唔同角落。个芝士粒有啲似笑牛芝士味。两款芝士令到个薄饼好正!芝士控要试。个墨汁薄饼底就只属颜色效果多于味道。佢menu推介大家加料。本身想加菠萝,都应该会几衬!不过加个菠萝要三十蚊,有啲啲贵。埋单每人186蚊,有叫野饮,不过唔算好饱。我地本身唔太饿,正常黎讲要叫多个意粉同小食之类先会饱,我估要预每人二百五到三百多。服务正常既。系可能人手少,有时举手要一阵先留意到。
见星期五晚就再黎。食得早既话openrice订坐仲有折。
上次黎无呢个排行表。
一见到就决定试一号同五号呀!
佢有餐汤同面包附送。
汤系正常既磨茹汤,creamy既,决对唔会系好稀既果啲!
青口个酱绝对有诚意,蕃茄酱好浓郁,蒜粒多,唔欺场。
双重芝士薄饼,好!好!食!
佢本身底系有铺满一层淡淡既芝士,仲有少少拉丝效果。
两款芝士令到个薄饼好正!芝士控要试。
个墨汁薄饼底就只属颜色效果多于味道。
埋单每人186蚊,有叫野饮,不过唔算好饱。
服务正常既。系可能人手少,有时举手要一阵先留意到。