2022-06-24 1150 浏览
👌🏻罗勒青酱素菜意粉 + 猪扒💰$71 + $14🐱素菜:包括杂菇、西兰花、蕃茄仔、四季豆、洋葱、翠玉瓜。份量唔少,几新鲜。🐱意粉:有口感,唔会煮得过生/熟。🐱罗勒青酱:正常嘅,但味道偏淡得嚟又比较油。有少少失望。🐱猪扒:好干好靭,似乎冇咩特别调过味? 原本系order烟鸭胸,但卖晒唯有转猪扒🙁👎🏻是日餐汤原本openrice order嘅时候系见到鲜茄豆腐三文鱼汤系超期待,点知一打开就见到个颜色唔对路。冇晒鲜茄豆腐三文鱼汤系可以明白嘅,但就换咗个黄瓜三色豆汤(青豆换咗做红豆)??? 可能系我原本期望过高啦😂👎🏻是日餐包可能餐厅本身系间面包铺,所以就将最平/卖唔出嘅面包做餐包?个面包唔差嘅,只系冇谂过佢将港式鸡尾包做餐包啫。佢只系稍为烘过少少,虽然有啲脆,但个包就好硬(或者其实只系个包唔新鲜)。📌总结佢有中上环嘅价钱,但用心程度同味道都below average,有啲失望。💡CP值: 2.5/10💡回头率:1/10
👌🏻罗勒青酱素菜意粉 + 猪扒
💰$71 + $14
🐱素菜:
🐱意粉:
有口感,唔会煮得过生/熟。
🐱罗勒青酱:
正常嘅,但味道偏淡得嚟又比较油。有少少失望。
🐱猪扒:

👎🏻是日餐汤