2019-04-25
见到呢间餐厅上左排行榜二话不说立刻同友人book左黎试试!环境环境彷如一个小绿洲!给人小清新的感觉!完全可以放低今日嘅烦恼,可以喺度放松一下🌿🌿碟豆花加柠檬水!味道与普通水无异,但颜色好靓,好梦幻💙💙鸡翼好肥美!比平时食嘅大只!外皮炸得香脆,再加上香料,好香口!不过鸡肉味道略然偏淡,如果配上酱汁一定会更滋味!见到每一台都必点芝士黑松露焗薯条,相信系人气食品!果然冇令我失望超多黑松露酱啊!!!!!! 黑松露配上芝士真系令到人齿颊留香味道浓郁,完全唔使点茄汁都已经好好食份量好大碟两个人都食唔晒!真材实料嘅明太子蟹肉意粉意粉同蟹肉已经对到成座山咁高见到个卖相已经好想食!明太子酱及蟹肉分量都好足够,每一啖都可以品尝到蟹肉的鲜味,加上明太子酱有小小辣同creamy,所以食得好过瘾!另外配搭上芝士及蟹粰,令意粉更香口,喜爱creamy 的朋友必试朱古力味好浓郁!环境同食物质素都唔错值得一试呀!
二话不说立刻同友人book左黎试试!
碟豆花加柠檬水!味道与普通水无异,但颜色好靓,好梦幻💙💙
朱古力味好浓郁!
环境同食物质素都唔错值得一试呀!