下午茶最啱食啲咩,梗系西多士啦!但系天气又太热,完全零个意欲出街,不妨学小编系波仔入定啲急冻食品,炒粉面饭、小菜、汤品一应俱全。✨波仔花生酱西多士系唔系估唔到呢,平时波仔都系出炒粉面类,今次居然有新野推出(・ω・)ノ花生酱相当澎湃,西多士嘅厚度亦都好够,最重要嘅系翻热后无油腻腻嘅感觉。✨虾饺虾饺嘅皮叮完之后都保持烟靭,里面嘅虾肉都好饱满,咬落爽弹,当然唔少得要配返辣椒油!✨南乳花生猪手煮个米线再叮一叮,就已经有个𩠌可以配,猪手骨胶原满满,份量都唔算好少,最钟意佢嘅南乳调味,更重要系有海量嘅花生 ~✨咖喱牛腩饭绝对系经典中嘅经典,细个食到而家嘅味道都冇变过!咖喱好香口,牛腩都够晒腍,如果份量可以多啲就正啦!✨瑶柱冬瓜盅配合埋夏天呢个时节,居然出埋冬瓜盅呢一款急冻食品,钟意佢个汤唔会太咸,亦都有足够嘅萝卜粒、肉粒、瑶柱!小编大爱~~~有时谂唔到食咩,不妨考虑吓波仔!

✨波仔花生酱西多士

✨虾饺

✨南乳花生猪手

✨咖喱牛腩饭

✨瑶柱冬瓜盅

有时谂唔到食咩,不妨考虑吓波仔!
外卖自取