2024-09-06
想喺附近食午餐,如果唔系呢度就要去iSquare太远 平时食开味噌零,今次就早少少嚟到拎位 因为呢度冇得book位的午市选择好多,仲有是日Menu 我就嗌咗一个$158嘅试,10款刺身定每款刺身有一片有鱼又贝类🐚都好新鲜牡丹虾刺身唔抵食 $135得三只,而且不是特别有鲜味,感觉同甜虾差唔多而且仲有种出唔切餐解冻未完成嘅感觉带子抵食啲70几蚊就有三粒,不过都系有啲未解好冻嘅感觉 好冰雪嗌咗个海鲜锅谂住有啲菜,不过其实都系得好少,有啲粉丝咁 两只冇咩?鲜味嘅虾两粒好味蚬肉同埋大粒广岛蚝都系呢啲大件夹抵食!个酱汁好香见到朋友个牛好想偷一啖🤣🤣佢极力推销呢个 试吓其实不爱意思,而且冇想像中咁大,佢本身叫我哋三个人share😅😂根本一个人都K.O.晒好easy🤣呢个带子有两粒略略烧过 蔬菜几新鲜几大份呢个$168不过其实冇咁抵都系多一粒好,不过酱汁甜甜地几好味整体而言服务态度极勤快 其余𠮶啲女嘅觉得好似系咪暑期工?😂😂🤣
午市选择好多,仲有是日Menu
我就嗌咗一个$158嘅试,10款刺身定
每款刺身有一片有鱼又贝类🐚都好新鲜
牡丹虾 刺身唔抵食 $135得三只,而且不是特别有鲜味,感觉同甜虾差唔多而且仲有种出唔切餐解冻未完成嘅感觉 带子抵食啲70几蚊就有三粒,不过都系有啲未解好冻嘅感觉 好冰雪
都系呢啲大件夹抵食!个酱汁好香见到朋友个牛好想偷一啖🤣🤣 佢极力推销呢个 试吓其实不爱意思,而且冇想像中咁大,佢本身叫我哋三个人share😅😂根本一个人都K.O.晒好easy🤣
呢个带子有两粒略略烧过 蔬菜几新鲜几大份 呢个$168不过其实冇咁抵都系多一粒好,不过酱汁甜甜地几好味