2022-04-01 340 浏览
呢排大家都因为疫情而少咗外出堂食,所以好多餐厅都开放自取外卖,今次好想食甜品又想食一啲饱肚嘅食物,所以就喺荃湾较隐蔽嘅地方揾到呢一间甜品店。我再细心啲留意餐单上面嘅食物,发现原来呢一间甜品店唔止售卖甜品,连煮食都有得卖,例如:汉堡包、意粉、厚多士等等。 BBQ烤味堡套餐呢个汉堡包入面嘅牛肉扒尚算厚身,虽然肉质保留得唔多,但仍然食得出BBQ烤味,整体来讲较多士好食。成个餐会配埋薯条,加购买椰汁西米露都只系需要$10。鲜芒甜椰椰果冻配合埋芒果汁同新鲜芒果,味道非常清爽清甜,食到底嘅时候仲可以用铁匙羹刮埋侧边嘅椰子肉🥥,唔会嘥咗半个椰子。呢款甜品我非常推介,唔会觉得太甜之外,亦都滋润到喉咙,系一个唔错嘅选择。

BBQ烤味堡套餐

鲜芒甜椰

2022-03-31
15 分钟 (外卖自取)
  • 士多啤梨脆方砖