2020-07-27
疫情下小左出去食,但今日系朋友到听到有一蚊食鸡优惠即刻问下系边,放工即刻约埋女朋友gogogo.7点半去到,虽然系疫情底下,但都仲有好多人食紧, 不过都好彩唔洗等位。入到去,每台隔得都几开,唔洗担心同隔离台太近,食都食得开心d。点餐方面,当然就即刻揾一蚊鸡优惠,惊喜既系发现除左鸡,仲有乳猪同烧鹅拣,因为女朋友钟意食乳猪,所以二话不说拣左乳猪。不过两个人食晚饭,无理由净系食乳猪既,望一望menu,发现仲有优惠,系$328三宝餐,有咕噜肉,富贵斑同叉烧,又平又唔洗拣,岩晒我1. 半肥瘦叉烧又juicy 又香,加埋D汁,送饭一流。2. 富贵斑,师傅煮到岩岩好,D肉又唔"鞋",又滑,鱼肉鲜甜,又系一个送饭既靓送。3. 咕噜肉,系我最爱既中菜,对于我呢个食开既人黎讲,呢个肉炒得真系唔错,D 汁唔太酸,肉又炸到岩岩好,咬落去唔会太多炸炒,系会食唔停既一道送4. 最后当然系主角一蚊鸡乳猪,乳猪皮炸到卜卜脆,肉唔会太咸,一蚊鸡黎讲真系无得输。最后最后,仲送埋糖水俾我地食,400蚊食4个送加糖水,真系平到笑出黎,2个人食唔晒仲打包左一半听日带饭,真心平到笑
1. 半肥瘦叉烧又juicy 又香,加埋D汁,送饭一流。