2023-03-21 1944 浏览
难得疫情过𢓭,现在复常,Hello Hong Kong,终于可以约埋班旧同事出嚟欢聚狂食啦 👍🏻因为之前有试过家数一家大小金马伦道旧分店,十分之欣赏,所以再试一试尖沙咀新分店,因为最出色嘅系一嚟到可以有不同的小吃选择,然后就有一盘长长的刺身船,然后再食鸡煲,最后就当然系打边炉啦。今次我哋有六个人,所以有一盆长长的刺身船,有七种不同的刺身和一板海胆,刺身算是新鲜的,海胆算甜,我们都很满意的。饮品种类都算多嘅,但系我比较喜欢佢嘅特饮——蜜桃梳打。之后就系叫咗BB 辣嘅鸡煲,因为我哋唔食得太辣,估唔到猪皮够味,鸡好滑,仲要可以不停加鸡。我哋已经食到半饱,猪牛嘅种类一定冇出面嘅火锅店咁多嘅,肉嘅选择就普普通通啦,但系佢有一款三色手打丸,虾和鲍鱼都好新鲜,大砚都好好食🤤 记得原来要佢招牌汤底原来要预订….总括而言,系值得去嘅,佢性价比系高嘅,我会再帮衬的。

好味嘅,特饮

刺身船

记得原来要佢招牌汤底原来要预订….

火锅配料

总括而言,系值得去嘅,佢性价比系高嘅,我会再帮衬的。
2023-03-20
好味嘅,特饮