2023-12-04 29 浏览
📍Pizza Maru💡尖沙咀好耐之前試過呢間已經覺得好好食,知道原來尖沙咀開咗間分店,仲要可以望住個維景食Pizza炸雞,即刻拎碰吓運氣坐唔坐到窗邊位,好彩四個人安排到坐窗邊位 ,仲有好天氣,加分加分,之後夜晚都想嚟試一次望住夜景食😆泡菜海灣芝加哥($223)冇錯冇錯,我就係俾呢個pizza吸引黎食。皮邊灑上杏仁片同蜜糖,焗得香脆,中間個醬有少少辣,甜辣甜辣幾正,pizza底厚批,好香麥味有口感,再鋪上海量芝士同料,真係可以瘋狂拉絲。炸雞($223)黎食韓國嘢,點可以唔叫炸雞?今次叫咗半半炸雞,分別係蒜香甜辣秘製炸雞同芝士秘製炸雞. 外皮薄脆鎖住肉汁,雞肉㛒滑。蒜香甜辣味道甜酸均勻,越食越好味。芝士味灑上芝士粉香濃,甜甜地。脆炸章魚仔炸章魚仔都係第一次試,炸得香脆,點上凱撒醬一流,份量都唔少飲品2杯,咖啡同本季限定冰茶。失策左唔記得叫小甜tim
📍Pizza Maru
💡尖沙咀

泡菜海灣芝加哥($223)

炸雞($223)

脆炸章魚仔
炸章魚仔都係第一次試,炸得香脆,點上凱撒醬一流,份量都唔少

飲品2杯,咖啡同本季限定冰茶。失策左唔記得叫小甜tim