2024-11-04 150 浏览
最近牛大人推出左日本黑毛和牛A4+ 套餐!超正!汤底我地叫左期间限定既鱼白汤三文鱼豆腐汤锅,滋润又养颜,补充骨胶原同omega-3 🐟💕任食嘅黑毛和牛A4 油脂分布非常均匀,入口即融!油而不腻!我同朋友食左超多碟😝。另外呢个套餐仲可以无限任食鲍鱼😋,每一只鲍鱼都好圆厚,每啖嘅口感柔软有韧度!小食类既饱鱼盛宴仲包括有古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼同埋柚子烧汁鲍鱼。个人最钟意佢嘅炭烧盐葱鲍鱼,外脆内软,值得一试! 👍呢个set仲会每位送两粒M9和牛牛丸同埋海鲜拼盘!除左黑毛和牛之后,其他食材一样咁出色🤤!伊比利亚黑毛猪梅肉,口感柔软,肉汁丰富;澳洲和牛M5牛肩卷,大理石花纹,牛肉香味好浓郁!宜定只要like 牛大人既社交平台 就会免费送一杯金钻凤梨椰奶西🍍🥥,一路打边炉一路饮简直系透心凉,甜中带点酸好滋味!大家记住去like 啦👍🏻!120分钟任食真系好满足, 走𠮶阵真系要捧住个肚🤰🏻!
最近牛大人推出左日本黑毛和牛A4+ 套餐!超正!
呢个set仲会每位送两粒M9和牛牛丸同埋海鲜拼盘!
澳洲和牛M5牛肩卷,大理石花纹,牛肉香味好浓郁!

120分钟任食真系好满足, 走𠮶阵真系要捧住个肚🤰🏻!