2012-06-13 24 浏览
男朋友8:00p.m.放工whats apps 我话想食糖水,就约了在柯士甸站等一向食开松记的我地都食到有D厌啦,所以去下八文楼个边行下有咩食啦,个边有好多旧式的店铺,当我地正想入一间旧式的糖水店,男友见到斜对面有间好新好光猛的糖水店。于是我地就行过去啦。入到店舖,见到好多人都叫左个绿茶的野,有个绿茶的雪糕,红豆,白玉,绿茶沙冰,都几大碗下架我见到之后就好Happy 啦,因为之前系日本都食过呢D野,好好味,(Sweet House Cha Cha 都有,但太细杯,成$40几)好!一于叫呢个食啦,睇下价钱,$30咋,真系好抵!再叫左多个芒果小丸子我觉得个绿茶雪糕太甜,可以多D茶味,白玉好够烟,沙冰淡左少少,但整体都不错牙芒果小丸子,好正,味道同许留X差不多,丸子份量好足! SUPER 食极都有咁, Like it
于是我地就行过去啦。
menu 都几多选择
好!一于叫呢个食啦,睇下价钱,$30咋,真系好抵!
再叫左多个芒果小丸子
正,份量足