同朋友去Cafe依间绝对系最爱,而咁啱知道佢哋推出了夏日新菜式,立刻同朋友过去食返个lunch chill返下❤️ 新出嘅燕麦奶系列,其中一杯红火龙果香蕉燕麦奶沙冰非常refreshing,够清爽而且好light,饮到出好香嘅香蕉味以及火龙果嘅清香!另一杯青苹果热情果冰茶饮落亦非常透心凉,酸酸甜甜嘅热情果特别醒胃!香烤鸡胸伴羽衣甘蓝沙律鸡胸做到非常嫩口,而且外层嘅香料非常惹味,啱哂一众健康keep fit人士😎香煎比目鱼伴普罗旺斯炖菜外皮煎得香脆,鱼肉嘅保留到鲜嫩嘅感觉,鱼有香几出,配上酸甜的普罗旺斯炖菜,系几轻盈午餐!意大利芝士咖啡窝夫伴agnes b.朱古力雪糕最后奖励吓自己,点都要试吓甜品!面层嘅意大利芝士cream几软滑,窝夫可以再松软一啲🧇☕️另外仲喺甜品柜度拣咗个咖啡朱古力挞,朱古力味超浓厚,散发着阵阵咖啡香,仲有个马卡龙作小点缀!

香烤鸡胸伴羽衣甘蓝沙律

香煎比目鱼伴普罗旺斯炖菜