2021-03-09 1250 浏览
无意中 在IG发现这间店 然后就比佢地既招牌 「海胆意粉」吸引左当日预约左2030的座位 建议最好订左位先去 因为上网睇有时都几多人去食 而铺头位置唔大 所以订左位就会比较稳阵 我和朋友点了 头盘: Baked Hokkaido scallop with mozzarella ($98)呢个超级香, 满满芝士, 而且带子量都算多, 每一啖都有带子,而底下有少少薯蓉.主菜Parma Ham Pizza 8’ ($138)这个非常好味 个饼底唔算厚又脆 而且超级香的黑松露味 和满满的火箭菜 超级好味 (我和友人都喜欢火箭菜多过火腿😝😝) 但个Ham都好食 现在还在回味这个pizza 😋😋Sea urchin pasta🌸🌸🌸 ($208)价钱算比较贵 份量适中 因为面条有小小似上海粗炒的质地 所以都几饱土 而且海胆量都适中 整体系唔错 但如果一个人食可能会有小许济 甜品很可惜 当日都卖晒了 只好下次再去试饮品Kombucha sour $68甜甜地几好饮 而且店员很好 怕我们不够酒味 再给我们一shot 的清酒 🤪🤪我地加埋个shot就岩岩好 有阵酒香又甜甜地 非常好饮 总结 服务和卫生
无意中 在IG发现这间店
然后就比佢地既招牌 「海胆意粉」吸引左

我和朋友点了

头盘:

主菜
Parma Ham Pizza 8’ ($138)
现在还在回味这个pizza 😋😋

Sea urchin pasta🌸🌸🌸 ($208)

甜品

服务和卫生 8/10
食物 8/10
价钱 6/10

下次会再去试其食物
Baked  Hokkaido  scallop  with  mozzarella
Sea  urchi  pasta
Parma  ham  pizza