2020-01-09
之前去石硖尾成日都经过呢间餐厅, 每次都见佢出面啲海报好吸引咁,于是特登约埋朋友去试下入到去畀我嘅感觉, 呢间嘢绝对系一间小店, 装修就系一间普通小食店差不多, 我哋去嘅时候系七点几, 唔算多人我哋去得一枱客坐低咗,店员安排咗我地入间房仔,虽然少迫,但坐低之后都ok,唔算太差 之后我哋睇餐牌好弱智咁样睇唔明, 店员都好有耐性咁样解释畀我哋听, 有边啲料同配搭咁, 店员真系好用心落单纸 (落单用手写,写完交单, 落完单就等嘢食, 啲嘢食大约等咗5分钟左右就到,好快上枱)朋友叫嘅 关西炸饺子拼和风牛肉蛋包饭 好似一个定食咁,几靓,可打卡用建议加多啲汁,配饭一流,饺子超脆,好够热味咐螺肉小食,烧章鱼丸,关西炸饺子(必试)吉列炸蚝蒲烧鳗鱼拼照烧鸡扒蛋包饭,个人觉得份量一份好够,细食嘅朋友应该要同人分享一份整体餐厅质素唔错,好想试埋其他小食,同其他款嘅蛋包饭有小店风味,总之会再去
关西炸饺子拼和风牛肉蛋包饭
建议加多啲汁,配饭一流,饺子超脆,好够热
味咐螺肉
烧章鱼丸,关西炸饺子
,吉列炸蚝
小食,
烧章鱼丸,关西炸饺子(必试)
吉列炸蚝
蒲烧鳗鱼拼照烧鸡扒蛋包饭
整体餐厅质素唔错,好想试埋其他小食,同其他款嘅蛋包饭
有小店风味,总之会再去