2018-10-28
火锅放题喺旺角真系好多,但系以提供优质和牛为主嘅, 我最钟意锅匠, 佢哋除左食物质素好之外, 对顾客仲好细心, 除左围裙之外, 仲会有橡筋提供俾有需要嘅人士, 真系好窝心喔! 我同朋友拣左澳洲M7和牛火锅放题, 因为又可以烧肉, 又可以食多两款刺身呢个餐净系牛肉已经有10 款提供, 每款都有唔同口感, 我自己最钟意食牛颈脊同牛胸肉, 有咬口, 至于烧就特别钟意牛五花同牛舌, 特别系牛五花, 烧左之后, 脂肪香味轻轻渗出, 好正当晚嘅海鲜虾, 蚬同蛏子都好新鲜, 仲有几十种锅肴同野菜, 真系嚟多几次先试得哂, 刺身呢个餐会有4 款提供, 有三文鱼, 呑拿鱼, 北寄贝, 甜虾, 特别系个甜虾, 好新鲜, 味道极鲜甜特别想讲下佢地有个花胶螺头汤, 真系好好味呀, 材料十足, 另外佢地有个炸鱼皮, 系用三文鱼皮, 刮干净同刮薄再调味去炸, 脆卜卜, 劲正