主打鸡汤底嘅日本过江龙拉面店,汤底浓稠,拉面仲有挂汁效果😻 拉面弹牙,份量多,食到落底同啲汤啱啱好完食💗,整体味道偏咸,同会有🤏🏻口干,但整体而言想品尝下浓鸡汤底拉面嘅人都值得嚟TryTry❤️-叉烧鸡肉肉质软腍入口即融,可惜鸡肉味食到最后对我嚟讲比较腥💭所以我就交俾男朋友处理🤣-汤本身喺无溏心蛋要另外加,味如其名有浓烈嘅烟薰味道,接唔接受到就好个人嘅😌而我对呢种味就一般般,下次食都唔会专登叫~溏心嘅效果就一流,打卡able❤️-炸鸡就无咩特别但相对抵食,$48就有三大旧,不过肉质唔系嫩滑爆汁,胜在即叫即炸😗-牛蒡鸡肉饭啲米粒粒分明,系健康嘅味道,入面鸡肉唔系好嫩。见系第一次食就咩都试下咁样🤣-Oᴠᴇʀᴀʟʟ: 3.5/5🌟
Oᴠᴇʀᴀʟʟ: 3.5/5🌟
鸡白汤拉面