2022-05-26
👍🏻 小云吞粟米(虾米紫菜汤)以小云吞做招徕 一定要试下🙆🏻♀️有小棠菜/ 高丽菜/韮菜/粟米/鲜虾口味比大家拣 今次试左粟米🌽为猪肉馅添上左一丝清甜同清爽 一口一啖正!另外汤底都有得拣 唔食得辣既朋友我地推介呢款汤底 好多料好够味💕👍🏻 卜卜脆鲜虾云吞炸既小云吞都唔错㖞 外卖返去皮都仲脆 馅料鲜虾猪肉调味足 唔会淡而无味🙌🏻 食到虾肉粒 都几弹牙 虽然系小云吞 不过都大大粒😋👍🏻孜然炸鸡翼(5只)另一炸物表现都好出色 对外卖炸野真系无咩要求 但系佢仲系外脆内爆汁 而且孜然味几明显 越食越惹味🥰👍🏻 重庆九转肥红薯粉(少辣)肥肠卤得好入味 卤水汁属偏甜既💁🏻♂️满满既红薯粉已经令人好兴奋😆上面仲铺左好多花生🥜、菜甫等 汤底有少少酸辣嘅感觉✅宵夜良品👍🏻 凉拌皮蛋份量都几多 微辣 调味比较温和 食落感觉系舒服既 送饭食一流🦦👍🏻 串串锅入面有满满既材料 除左丸类 仲有海带结、莲藕同白萝卜 最钟意白萝卜已经煲到绵晒 入口即化❤️👍🏻 香辣菜脯丁一打开盖就闻到好香 食落唔算好辣 菜脯比较大粒 有咬口🦷送饭正注意事项⚠️-餐厅唔算大 不过都三张枱供客人堂食🍽-餐厅仲有摆放一啲产品售卖 例如自制酱料
👍🏻 卜卜脆鲜虾云吞
👍🏻孜然炸鸡翼(5只)
👍🏻 重庆九转肥红薯粉(少辣)
👍🏻 凉拌皮蛋
👍🏻 串串锅
👍🏻 香辣菜脯丁
注意事项⚠️
-餐厅唔算大 不过都三张枱供客人堂食🍽
-餐厅仲有摆放一啲产品售卖 例如自制酱料 麻辣酱/ 口水鸡酱/鸡煲酱 其他如黄金脆脆豆/香脆花生/菜脯丁都有