2020-10-18
平时同屋企人食开街坊酒楼,今日屋企人话想试下”高级”啲嘅酒楼。十一点去左攞位,前台话得最近叫飞𠮶张枱,如果要坐入去就要等。咁我地就坐左先算,确实系劲嘈,上面啲射灯系射到好热。😰 我地叫左烧卖,牛肉,芥兰同腊肠卷。等左大约45分钟,我地吹单先同我地讲话无腊肠卷,当堂O左咀,你唔好埋单先同我讲?喺张点心纸到又无画左去,又无人同我地讲。😨咁我再点其他点心系唔系又要等45分钟?再等多5-10分钟终于有烧卖同牛肉。😤 食物质素唔系特别好食,又贵。😟我地其实都有当面同经理讲,但经理个款都似俾人闹惯,话系呀,我地上菜系耐呀,唔好意思呀,对唔住呀。但好明显系觉得好正常,只不过系揾个人俾你发泄下咁。🙁我地食到劲激气,一上open rice 先知咁多差评,但间酒楼应该都系意见接受,态度照旧,因为就算有几差评出都系劲多人系到排队,对我地黎讲真系无下次。🙃🙃🙃