收工后6:45分到左, 成间店得10数人, 大把位, 心想可能仲系收工时间.老公点定野食, 一坐低, 开始2件手卷, 2件海胆军舰, 2件三文鱼寿司上枱,我平时只会食街头果间(板X), 因同事有会员CARD, 话有DISCOUNT 及送2件火烧三文鱼, 所以去试下. 当初比佢既室内环境..长长鱼缸...真系加左分, 因几靓, 但当我开始食第一件手卷时,已知被同事呃左, 无论是手卷OR 海胆军舰, D紫菜是"林"的...好似放左成日一样, 食到假牙都飞埋出黎咁济,我老公食左2-3啖, 定唔信放低左, 跟住到我食, 刚好又有新野送来我地张枱, 我立即顶唔顺,同个职员讲.......我想比D意见你地~ D紫菜点解会系"林"既??? 个职员回覆我, 佢会同师父讲.跟住便无人再跟进任可野了!
收工后6:45分到左, 成间店得10数人, 大把位
, 心想可能仲系收工时间
, 但当我开始食第一件手卷时,
跟住便无人再跟进任可野了!

题外话/补充资料: 好老实..今时今日在尖沙咀开寿司店.......食得寿司既人...我估同我一样....始终都系一定要选食物同环境都要卫生及新鲜, 我真系好失望.
2012-11-07