2021-07-17
本来同friend 行吓街大家都减紧肥咁样 咁啱见到依个生酮蛋糕谂住试吓啦𠮶啲店面就喺楼梯下面嘅 虽然都唔算差但系店面上面个花樽逼到踮着我个friend个头我哋四个人订点咗四件蛋糕 一个Earl gray cake 一个macha cake 呢两样嘢都冇乜嘢我觉得系OK好食嘅对减紧肥嘅我哋嚟讲 跟住就嚟料喇 一个hazelnut cheesecake 同hazelnut chocolate cake 哇咸嘅 佢咸得嚟喉咙有啲痛 然后我哋点左四杯嘢饮 2杯mocha milkshake 谂住都唔会有咩事点知??!!又系咸嘅??我expect唔会甜姐但系又系咸到喉咙痛 一啲都唔止渴 我终于知道咩系望梅止渴 杯嘢饮喺面前但系你饮唔落口跟住我哋屎窟痕又点左一杯strawberry奶盖唔知咩 99%系奶盖1%士多啤梨🍓 真系唔知讲咩好 Well当自己买咗个教训啦纸巾都几靓嘅
Well当自己买咗个教训啦纸巾都几靓嘅