2018-06-14 575 浏览
其实系自已衰见到新x期有promo 走去排佢个鸡翼放题~ 排左半个钟到2.30入左去(last order)佢又2:30到2:45 见到另一抬人(同时入)已经落左单,有埋野食,佢地已经有野上左。咁我地不断示意落单,有三、四个唔同staff包括一个疑似老板娘啲女士剩系话等阵~咁有个staff 终于肯过黎,帮手开左单,我地知佢地忙就等下(期间有上左支汽水)好啦到左3:00 咁上下都冇野上过,除左支汽水,咁我见同时入座啲另一抬已经食到七七八八,佢哋应该好饱,我地更饱(成肚气),再问疑似老板娘,佢问边个同事落单,话落漏左,其实会唔会系推哂个责任落d 同事到呀,系解决问题就快小小上野咪okay lor。到我谂住俾番支汽水钱走啦,终于有个staff 话剩番3 只味,(本身13 只,入去知冇左5至6只,等到得三只),咁我不如去食KFCPS 等嘅期间成间餐厅应该有1x至20碟鸡翼(加单)上左, 我地食空气我地坐得最近厨房,成枱得支汽水(同空气),都冇人理,唔系近水楼台先得月架走左冇等嘅同学仔系明智架!谂住食啲朋友,谂清楚,1)鸡翼好快冇(半曰就截左)2)唔同味道好快冇到两点得三只点都好,支气水最后冇收

走左冇等嘅同学仔系明智架!
到两点得三只

点都好,支气水最后冇收钱,冇左一个钟姐,湿湿碎