Score 总分: 65这间饺子店嘅饺子,讲真味道真系好OK嘅。冇比较冇伤害,同一D出名嘅饺子店比 就.......咳! 点解要比呢? 位置唔同,冇得比较嘅(好人mode中......)~今次我就试左茴香饺子及西洋茶饺子,味道都几好,Size不大不细,1至2口就一只。大食嘅我真系唔够食,只系冇钱再食🙂好! 讲完饺子,就讲下其他“饺子Ok, XXXX”等等评论都真系唔少。所以,大家去食就试饺子好了。我试过其他都真系咁谂! 所以唔介绍其他野食了~ 完!总结: 对于平民饭堂黎讲真系算系咁。何文田,又近旺角东嘅位置,讲真,有时想平、靓,正,真系唔知食咩!但这间饺子店真系可以值得一试嘅。咪当到此一试 啰~
Score 总分: 65