L'AMOUR

咁多道菜,除咗龙虾汤好饮、和牛好食、海胆雪糕几有创意之外,其他都好一般.嘢食唔讲,讲服务:.1. 冷气直吹头和食物,找职员协助,职员不耐烦.成餐饭畀冷气吹住个头同食物,第一次叫职员,佢就熄细左少少;依然好大风吹正,第二次叫佢,佢都熄细左一格 ,但d staff之间gossip「吓头先咪闩细左」,大声到我听到;依然吹到枱上面嘅纸巾都郁,第三次叫佢,佢就话「已经熄左一部喇㖞」.过千蚊per head一餐饭,有张吉枱都唔propose转枱畀客,仲要咁恶劣嘅服务态度.2. 一道菜未食完,就上另一道菜.partner食完而我未食完,职员先收partner嘅碟,唔系等埋一齐收;仲要即刻出下一道菜,两碟放晒响partner面前😂.3. 急急脚收碟.道菜食咗未够10分钟就过嚟收碟,要出声讲未食完先唔收,赶过茶记
嘢食唔讲,讲服务:
1. 冷气直吹头和食物,找职员协助,职员不耐烦