2021-09-02 293 浏览
Beans系一间打卡又得~又食得~既舖头😍当日假日lunch 11点左右去 好早就有人排队~所以想光顾既你 记得早少少出发舖头分2面既坐位😚坐位都算阔落~大约排左半个钟左右就入得😚食物一上菜 卖相就已经超超超靓😳🤣当然就系打个卡先 靓靓cafe😍即刻去相!!黄金蟹肉意大利粉$98打卡靓 食落超级好食🥳🥳蟹肉系意粉表面有好多 再混合下面既白汁酱 混合一齐食好好食 浓味又唔会太咸 平衡好好因为我地2个人share食所以完全无heavy既感觉😍🥳Angus Beef Cheddar Cheese Burger (8oz)$142 E个burger既料好足 个牛肉都好有肉味Burger包系干身既 e个位加分Everest 椰子慕丝 焦糖香蕉果冻 云呢拿蛋糕 $42上菜果时已经觉得好有特色食落有3层 表面好滑既慕丝 配上中间既果冻同内层软既蛋糕 好好食但反而嫌个份量有dd少🤣仲好想食整体餐厅野食性价比超高好适合打卡 又好食😋餐厅坐位都坐得舒服😍高评
Beans系一间打卡又得~又食得~既舖头😍

舖头分2面既坐位😚