2022-08-10 116 浏览
去Musea行街平时都好钟意食food court,因为真系好多选择同埋成日有新嘢~ 今次就见到呢间OOMAKI,咁岩见到员工出餐见到啲手卷摆得好靓💖 就算唔系好肚饿都心郁郁试吓!今次我地两个人去,嗌咗一个极品寿司盒、OOMAKI招牌自创手卷 (蟹肉蟹膏芦笋卷、三色三文鱼卷、荣螺芥辣八爪鱼卷同埋三重吞拿鱼腩卷)极品寿司盒除咗你哋见到分四格之外,仲另外会有一个面豉汤~上面嘅沙律菜好新鲜,炸饺子同天妇罗都好香脆,炸粉唔会好厚~寿司质素高,上面嘅刺身好新鲜唔会有奇怪嘅味道~Nice至于OOMAKI招牌自创手卷方面,见唔见到啲topping满满的!!好足料啊!个人最喜欢蟹肉蟹膏芦笋卷,蟹肉蟹膏同埋芦笋嘅口感相映成趣,creamy得黎又有芦笋嘅爽脆口感!其他手卷由于材料新鲜嘅关系,其实一定唔会出错!!建议大家见到虽然咁靓都唔好狂影相影咁耐,因为我影得太耐相嘅关系到最后啲紫菜有少少淋咗😵‍💫😵‍💫最后最后提提大家,而家佢嘅招牌自创手卷做紧买二送一!!如果大家去记住买够三件啊