2019-04-06 882 浏览
一直都知彩晶轩的服务好一般,但刚刚感受更深刻!!星期六早上9时来到取位,要求要较入面的枱 (来过这酒楼就知,近大门口位置完全唔够冷气)去到原来当日朝酒家内有至少4-5 张4人吉枱,最入面都有几张。 偏偏知客问我中间枱坐唔坐,我话好,因当时未知系咪只得呢张枱。入到去,见到佢所讲既中间枱根本系门口对入第三排,完全唔够冷气,今日仲系28度。见到咁情况,即时出去要求知客换 128 枱 (外面完全无客等位) ,仲比我听到佢用对讲机话我中间枱都唔坐!!! 我想问一句,一间有超过 13排圆枱既酒家(近门口向内数),第3排又系咪叫中间呢??Anyway, 最后一次来这酒家饮早茶,亦都最后一次受呢位阿姐气(周日早上另一位知客,好人兼客气得多)。
一直都知彩晶轩的服务好一般,但刚刚感受更深刻!!

2019-04-06