2021-05-09 742 浏览
附近都好多人钟意食bagel,所以我特登山长水远走过来试吓呢间,不过真系好失望,质素太低,好难食!一入到去店舖实在系太热,所以决定唔喺𠮶度食,一定要拎走,否则我会中暑🥵😓💔装修普通,不过真系太热,完全冇开冷气,好恐怖正常应该bagel要外面有嚼劲,里面软,要有面粉香,等等,不过呢间就做唔到💔$25.1个, $100.4个,咁我买咗四个,💔一个everything 系比较咸的蒜香味💔一个肉桂提子味,里面系半粒提子干都冇💔原味就真系乜味都冇店员将咸味同甜味放埋一齐,所以我食肉桂提子的时候都系带有蒜头味的🤦‍♀️🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮💔呢间嘅面包好硬,好似石头咁,真系好考牙力,难怪佢哋要用来做三文治,否则就咁食真系唔得,佢哋用来做三文治,起码可以多啲水份/三文鱼或者烟肉嘅油份喺里面💔喷水加热之后都系石头咁,奉劝大家千祈唔好单买佢哋个包啦!🤮🤮🤮👎👎👎👎

装修普通,不过真系太热,完全冇开冷气,好恐怖

💔$25.1个, $100.4个,咁我买咗四个,

💔一个everything 系比较咸的蒜香味
💔一个肉桂提子味,里面系半粒提子干都冇
💔原味就真系乜味都冇