今日喺男朋友陪同下,我哋一齐去到喺旺角嘅西式咖啡店HeSheEat食lunch👩🏻‍❤️‍👨🏾,假日嘅时候,哩度嘅生意真系好好,甚至食客满到坐唔晒位!好彩我男朋友机灵,book咗位。首先呢道和风大虾牛油果沙律就充满惊喜啊。🥗🍤系一款非常清新爽口嘅开胃菜,香脆嘅生菜搭配烧得刚刚好嘅大虾,再加上牛油果嘅香滑,真系食得津津有味!😋然后嚟到烤羊西冷扒配芥末薯蓉,真系让人难以忘怀。🍖 l羊肉烤得外脆内软,美味无比,尤其配上薯蓉,味道提升到整个新境界,每一口都系惊喜,简直系绝配!👍🏻👍🏻食到香煎带子黑松露忌廉烩扁意粉,就会令你对食物有崭新嘅认识。😬 呢道菜嘅带子煎得金黄色,口感实在喺好细致,而且有种会令你忍唔住想再黎一份嘅味道。🤤当然,点可以唔食甜品呢?宇治抹茶红豆白玉特浓5.0牛乳软雪糕芭菲真系太吸引人啦!一份甜品就带住三种味道,令人真系无法抗拒!每一口都系天堂嘅感觉,想过瘾就一定要黎试下呢道饭后甜品!🍨😍饮品方面,我哋选择咗冻柠水同夏日水果茶。🍹🍹既消暑又解渴,真系非常适合暖和嘅天气!😊餐厅嘅料理在视觉上同味觉上都非常出色,真系绝对值得你嚟呢度感受一下。