2018-11-28
老公带我食好西! 门面让人觉得好神秘, 因为门外完全睇唔到入面系点. 开门后, 才发现原来入面好细. 我地安排坐到Bar枱.菜单并不多选择, 最后我地都系拣左 "梅" $108 入面有9种海鲜, 包括:吞拿鱼、吞拿鱼蓉、北寄贝、希灵鱼、带子、三文鱼子、乌贼、油甘鱼、𫚭鱼份餐如何食法? 店舖好体贴做左一张食法图, 客人跟住黎做, 就可享受不同层次既食法及味道. 又几有趣㖞!见到呢个丼, 真系好吸引, 砌得高高的, 可清楚见到有不同既海鲜. 先食左一块鱼生, 上面有芝麻酱, 味道很好.之后可以用紫菜包住当手卷咁食, 因为有好多海鲜, 所以每啖都有软熟、烟靭、爽口既口感!最后食剩1/3碗饭, 将鱼生片放入碗内, 再请职员帮忙加入清汤, 变成茶渍饭,块鱼生随即被热汤 “陆”熟! 咁食法又真系好好味! 连个汤都好正! 一碗丼饭可以有咁多唔同既变化, 令客人好有惊喜!! 每款既味道都好好! 推介!!!-
菜单并不多选择, 最后我地都系拣左 "梅" $108
先食左一块鱼生, 上面有芝麻酱, 味道很好.