2023-06-27
2022 浏览
#中环美食 神秘的酒吧🤫今次带大家去一个神秘嘅地方 就系酒吧中嘅酒吧🥂位于 #置地文华东方酒店 系多次荣膺「全球最佳酒吧」嘅 @pdtnyc 唯一海外分店 沿用纽约PDT总店嘅神秘设计 需要通过神秘的电话亭入口先入到去 但个电话亭又喺边呢?就留畀大家去揾啦🤭 If you know, please don’t tell🤐入到去其实唔系好大 大概容纳25个人左右 大家都系静静地倾下计我哋两个人各嗌一杯cocktail同小食🍹🍟 #cocktail Please Don’t Tell-同店名一样嘅镇店之宝 甜甜地 重有粒蜂蜜喺入面 几啱女仕们🍯Big Fan-杯沿边有一啲盐痴住 连酒饮入口几特别🍸#snacks “Cheung Fan” Tots-肠粉酱嘅薯波 几fusion嘅combination😯Nippo Dog-颇有惊喜嘅热狗!烘过嘅面包配埋惹味酱汁 不愧系 #米芝莲 二星大厨主理🫡📍Please don’t tell皇后大道中15号置地文华东方酒店大堂#香港美食 #酒吧 #hkfoodie #foodie #foodstagram #香港 #中环 #hkig #hkfood #e
神秘的酒吧🤫
今次带大家去一个神秘嘅地方 就系酒吧中嘅酒吧🥂
我哋两个人各嗌一杯cocktail同小食🍹🍟
#cocktail
Big Fan-杯沿边有一啲盐痴住 连酒饮入口几特别🍸
#snacks
📍Please don’t tell
皇后大道中15号置地文华东方酒店大堂
#香港美食 #酒吧 #hkfoodie #foodie #foodstagram #香港 #中环 #hkig #hkfood #eat #food #中环食极唔肥 #中环美食推介 #酒精 #纽约 #chill #relax #alcohol