2024-07-04 51 浏览
用QRCode落单,快捷方便,另有报纸/杂志外型嘅Menu,够哂心思😬环境宽敞,坐得够哂舒服,店面颇大,侍应人数都足够,感觉招呼周到饮品方面当然要饮泰国最清热解渴嘅椰青,另外朋友就选择咗泰式椰奶咖啡,唔会死甜之外,散发出淡淡咖啡香同椰香👍🏻安格斯牛肉船面~船面嘅汤底非常浓郁,完全系泰国嘅味道!仲有好多唔同牛嘅部分,例如:牛腩、牛筋、牛丸、牛片....等等,绝对系牛魔王嘅恩物😬蟹肉炒饭~一直觉得拆蟹肉系非常艰巨嘅任务,而且要拆到完全冇碎骨,真系非常考功夫,所以极度欣赏呢个炒饭!重点系炒饭粒粒分明,完全够晒镬气😌蟹膏虾多士~多士非常酥脆,明显系新鲜炸起,蟹膏嘅出现绝对令成件事提升到另一个程度,非常鲜味!份量亦都很足够,满满地搽喺三角形上面,大满足!串烧牛柳~由于系牛柳位置,非常嫩滑,配埋酸酸辣辣嘅酱汁,非常惹味😋