2024-03-21
观塘工厦高质餐厅💛餐点好食 餐厅装修好有设计感好欣赏佢地每道菜式都好精致又好多心机位 🫶🏻紫苏梅子梳打好钟意依杯welcome drink 入口有紫苏香气 加上梅子既酸甜 蟹子鲜海胆柚子酱油汁梅素冷面比佢既摆盘惊喜到海胆好甜美 微酸既冷面汁 好开胃🫶🏻苹果木熏北海道带子 日本枝豆 有机粉红玫瑰菇 红菜头蓉色彩缤纷 带子鲜味 肉质鲜嫩 干邑龙虾汤味道香浓 口感顺滑迎香乌龙杯里面加左橙皮 为乌龙茶增加一份清新既感觉好啱饮完浓味既龙虾汤 清清味蕾蒜香野菌银鱼柳辣蕃茄汁手工意粉配香葱吞拿鱼腩蓉$368未试过用吞拿鱼蓉配意粉 又几特别辣番茄意粉酸辣开胃手工意粉好有口感 好挂汁香烤野生虎虾 蟹肉蟹膏意大利饭 $398蟹膏蟹肉份量好多 虎虾肉质好Q弹爽口+$32 苹果青瓜梳打 真系好有趣 会变成好似哈密瓜咁既味 好fresh甜品 蜂蜜蛋糕质感湿润软熟 带茶香同淡淡蜂蜜香清新无负担Relish (观塘)观塘鸿图道63-65号鸿运工厂大厦5楼B号舖#foodie #foodpic #foodphoto #yummy #delicious #tasty #相机食先 #手机食先 #hkfood #香港美
餐点好食 餐厅装修好有设计感
蟹膏蟹肉份量好多 虎虾肉质好Q弹爽口
甜品 蜂蜜蛋糕
质感湿润软熟 带茶香同淡淡蜂蜜香
清新无负担
Relish (观塘)
观塘鸿图道63-65号鸿运工厂大厦5楼B号舖
#foodie #foodpic #foodphoto #yummy #delicious #tasty #相机食先 #手机食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #观塘 #relish #观塘美食 #日式西餐 #紫苏梅子梳打
#蟹子鲜海胆柚子酱油汁梅素冷面 #苹果木熏北海道带子 #干邑龙虾汤 #迎香乌龙 #辣蕃茄汁手工意粉 #香葱吞拿鱼腩蓉 #香烤野生虎虾 #蟹肉蟹膏意大利饭 #苹果青瓜梳打 #蜂蜜蛋糕