2017-11-01
我哋一去到就叫左个胡椒猪肚汤底,好多汤料系入面,最岩等食材时一路饮汤一路食汤材👍🏼虽然影得唔系好靓,但食材好新鲜,食唔到雪柜味,仲要系全部都大大份!墨鱼滑劲好味,卖相好可爱!超弹牙!啖啖肉!话明系私房菜既打边炉,自家制既食材系必叫既选择!四宝丸都无令人失望!本身我哋叫左只贵肥牛,佢哋话今日唔靓,叫我哋试只平啲。佢呢个举动令我好出奇,有钱都唔赚...不过黎到之后,真系无林过份量同质素都咁高!份量多到系食唔晒!仲劲有牛味的🎈仲有啲劲特别既可以一试「紫淮山」,我都系第一次食,味道感觉同平时白色既系差不多,但比较清甜。仲有系依家好难见到既鹅肠!真系可遇不可求🙈好滚动啊!份量一样咁多!条条都劲粗身,真系停唔到😂佢哋既自家响铃都不得了,食得出佢真系岩岩炸起,果份满足感真系劲赞😂❤️不得不讲系鱼标,虽然出面都平常会有,但呢道洗得好干净,我自己洗都可能洗唔到咁干净、无血丝...份量又唔少,不怕腥既朋友可能要考虑一下要不要。连个菜都好似岩岩修割出嚟俾你嘅感觉,真真真系超爽甜!我未见过啃大份既莲藕片,真系估佢唔到最后仲可以叫自家制既龙眼银菊蜜,真系好完美🎉🎊事实证明,食私房菜、自家菜真系值得的!
墨鱼滑劲好味,卖相好可爱!超弹牙!啖啖肉!
最后仲可以叫自家制既龙眼银菊蜜,真系好完美🎉🎊
事实证明,食私房菜、自家菜真系值得的!