2023-11-03
收工同中环返工既朋友去左呢间餐厅食野餐厅既环境好舒适,打卡位好多 蟹膏蟹籽烩饭:比想像中大碟,一上菜即刻闻到好浓郁既蟹膏香味。饭既部份好creamy,饭粒软嫩弹牙,每一粒都有浓稠既蟹味,相信用左大量蟹膏煮。而且饭入面见到一丝丝蟹肉,每到个饭既口感更加柔软。另外,饭既中量有劲多蟹籽。将蟹籽捞埋个饭食,好好味(*๓´╰╯`๓)呢个系咪蟹既亲子丼?😂 牛油枫糖麻糬窝夫:有四大块窝夫饼同一大球雪糕。窝夫既牛油味好香,外脆内软。窝夫中间夹左麻糬,食落增添左d chewy既口感,令到口感更加丰富有层次。将窝夫人切到细细粒,加埋枫糖浆同雪糕一齐食,会更正喔ヾ(@^▽^@)ノ 丰之秋柚子洒:野饮叫左柚子洒饮,有种小清新既感觉呢款洒既洒精浓度唔会太高,中间有d柚子碎,味道清甜有果香,好岩女仔饮 今晚食既呢个combination真系好岩女子聚👍
餐厅既环境好舒适,打卡位好多
蟹膏蟹籽烩饭:
牛油枫糖麻糬窝夫:
丰之秋柚子洒:
野饮叫左柚子洒饮,有种小清新既感觉
今晚食既呢个combination真系好岩女子聚👍