2024-04-19 1334 浏览
地点非常方便近地铁站店舖位置唔多铺位细 所以很容易满座 强烈建议一定要订店舖装修好cozy木系cafe🪵今次四个人食饭 叫咗一个二人餐额外加咗一个意粉同埋两个小食 份量足够 二人餐前菜可以3选2烟三文鱼田园沙律🥗 - 烟三文鱼份量唔孤寒蟹肉牛油果他他🥑 - 每啖都有蟹肉加牛油果 蟹肉份量好多 牛油果有切粒同溶唔同嘅口感 (推✨)主菜肉类同意粉各3选1 (即2份)肉眼扒配薯菜 (+$100) - 肉眼超大块 肉质正 幼身薯条即炸好食 仲要有好多串串蕃茄明太子蟹肉忌廉意粉 - 每啖都有明太子同蟹肉 每条意粉都占到忌廉 好够味呢2个主菜都大推✨✨✨是日甜品Tiramisu - 平时我都唔算钟意食咖啡相关嘅野 但都令我食唔停口 有唔同口感🤣饮品加$20 做2杯手工啤酒🍻啤酒外貌已经好吸引🤩我拣咗一支木味啤酒 好香 入口好顺性价比好高 值得加钱转手工啤啲个二人餐好抵食另外加咗两个小食同意粉炸鸡 - 冇咩特别蜜糖排骨 - 摆盘靓 脆脆嘅肉汁点蜜糖 可以尝试肉酱意粉 - 意粉都系有满满嘅酱汁 完全冇好假嘅蕃茄酱味特别要提一提佢哋嘅所有服务员都好nice个个都好有笑容🥰🥰🥰总括而言性价比好高 嘢食好好
地点非常方便近地铁站

二人餐
前菜可以3选2
烟三文鱼田园沙律🥗 - 烟三文鱼份量唔孤寒

主菜
肉类同意粉各3选1 (即2份)

呢2个主菜都大推✨✨✨

是日甜品