2021-07-09
前日行行下尖沙咀,同个friend 揾地去坐下,影下相😂😂 成个疫情下都冇得点聚下,点知俾我地发现北京道一号,呢一间高层Aqua 中午仲有位, 即刻过去霸个靓景影吓相 Omg 估5到太阳咁强劲呢到都有高质景,so chillllll影出嚟一啲都唔残眼,自带美颜食左个late lunch ,佢地set lunch 都几抵$298 up 重有日式便当盒 🍱几个选择,虽然单点冇夜晚咁丰富,但so far想食嘅都可以嗌到我地都算迟呢但都冇咩点赶人走😂😂 d Staff 都几nice,同佢哋都有讲有笑但普遍都系外籍员工,识听得明少少中文但某程度都系全英对答,如果有需要佢地同事都可以提供返中文服务,基本上你要求得,佢哋都尽量配合。我地都好识趣3点走人去再奋战 Shopping For sure 我地已经plan紧下一次去试吓佢地个Dinner 🤪🤪
影出嚟一啲都唔残眼,自带美颜
我地都好识趣3点走人去再奋战 Shopping