1K
2022-05-10 86 浏览
🥳契细佬生日, 话好耐无食过上海菜, 朋友介绍话大角咀呢间上海菜馆几好, 又方便泊车, 附近有停车场🚗, 又有街位! 如果搭车由奥海城行过嚟都唔远, 一于试试! 🤔选择困难症的我, 决定来个套餐, 2人食刚刚好! 🤗首先有汤或羮类、冷盘、小菜等, 小菜都有30款选择, 仲送蒜蓉或清炒时菜一碟, $288 都几抵! 🐟顺嫂鱼羮 ~ 我第一次食鱼羹, 本人一向对羮类都无好感, 但细佬喜爱鱼当然要就佢啦! 好在饮落唔差, 鱼肉唔腥仲好嫩滑, 仲有爽脆木耳, 增添口感, 赞! 🐤醉鸡 ~ 例牌份量, 鸡皮爽脆, 酒香都几浓, 鸡肉嫩滑, 不错! 🐥宫保鸡丁 ~ 酱料好香口, 鸡肉粒份量好多, 有大量脆肉瓜搭配, 好适合配饭或啤酒! 🥬蒜蓉炒时菜 ~ 送的份量也不少, 菜新鲜仲有好香浓蒜香味, 唔油, very ok!

🤔选择困难症的我, 决定来个套餐, 2人食刚刚好!