2019-11-12 95 浏览
太座话要去荃湾买衫,柴可夫嘅我为有由沙田车佢出去,风头火势左兜右兜安全到达,买完衫揾地方医肚,绿杨坊都好多嘢食,行到G层近港铁站有间餐厅几多人等位,望吓餐牌有个汉堡,个仔比卡猪已经大叫食Hamburger,入去试吓啦!隔离枱有几个靓女食紧墨鱼汁意粉,佢地话好好食,我地都叫一碟先,原来火辣墨鱼汁意粉都有几款,最后决定叫扒虎虾,虾肉弹牙,意粉都唔错,食到成家人个咀乌卒卒;三重芝士大磨菇黑松露牛肉汉堡,配田园沙律再加配薯条,牛肉好厚好有牛味,磨菇超好食,最估唔到系薯条,系我未食过咁好味道,唔识形容𠮶种脆;仲叫咗单骨蜜糖芥末鸡翼,最紧要热辣辣加上惹味酱汁,好味!呢度有奶昔,真系唔系度度有,我叫咗香蕉拖肥奶昔,奶昔系我童年回忆,好感动,香蕉味浓浓,下次再试吓其他几款奶昔先得
火辣墨鱼汁意粉扒虎虾
三重芝士大磨菇黑松露牛肉汉堡