2009-10-19
第一次食评就写俾AUGUR 7..话说琴日系FD既生日,朋友介绍黎呢度..由于我要去买蛋糕所以迟左到CAFE..一上到去佢地就好好帮我主动雪个蛋糕.环境几好,我唔太中意好大又好嘈既CAFE..所以几中意度..至于野食方面,我捻我D FDS系我黎之前已经ORDER左..食物焗芝士蒜蓉法包 :正正正...全部系我最爱的配搭..咁整法一定唔会难食..劲想ENCORE..杂会蜜汁焗肠肠: 唔干身..脆皮肠多D就好啦..酸忌廉薯条: 其实本身系好味架..但由于薯条系DIP唔到CREAM既TEXTURE,所以"难"食.(I MEAN DIP果下动作)螺丝粉:好味..多D TUNA FISH会正D..自问系TUNA FILSHOLIC!PIZZA: 薄批正..好脆,但料少得制..蜜糖鸡翼&香草鸡翼 : 香草真系超正....HONEY就唔够HONEY味同略湿..肉酱意粉: 少肉酱同芝士粉.服务:非常好..WAITRESS执野好快手..又介绍野俾我地玩又开电视俾我地睇.最SURPRISE系我捻住去KITCHEN捻住同佢地夹俾SURPRISE俾我个FD果阵..佢地仲揾埋生日牌比我..厨师(老板?!??!)
食物
杂会蜜汁焗肠肠: 唔干身..脆皮肠多D就好啦..
PIZZA: 薄批正..好脆,但料少得制..
肉酱意粉: 少肉酱同芝士粉.
服务:
非常好..WAITRESS执野好快手..又介绍野俾我地玩又开电视俾我地睇.最SURPRISE系我捻住去KITCHEN捻住同佢地夹俾SURPRISE俾我个FD果阵..佢地仲揾埋生日牌比我..厨师(老板?!??!)真系非常SURPRISE到我地...佢亲自出黎唱生日歌..而且呢度唔收切饼费..女仔仲主动帮我地大合照.总之呢次真系满意..
一定有下次,会捻下生日系度包场..
仲会带多D人上黎,其实系捻住揾个地方温书..希望下次黎唔会赶我走啦~