2016-11-28 2017 浏览
朋友婚礼找了NOVA首次做banquet, 虽然落雨系草地开唔成但因教堂突然有偏堂可用一阵,NOVA手足们好快就的set up. 原定开唔成都可以送食物去机构畀老友记,佢地又愿意收返d食物,仲叫我地拎左d我地想要的食物先,激赞👍🏼 但因为都系收唔晒所以拎左d汉堡包、柚子芝士蛋糕返公司畀同事食。汉堡包有肉有蕃茄有汁,好足料。食左个三文鱼蝴蝶粉,三文鱼好平均系d粉上面,蝴蝶粉中间唔会太硬,刚刚好。猪肉肠就普通,有个绿色的马卡龙,系wasabi马卡龙,几特别味道不错。其实仲有好多野食但未能一一品尝。佢地有自家制曲奇,黑椒曲奇是几特别,辣辣地又香口($78),黑朱古力都不错,但觉得牛油比较重(本人不喜牛油)。Overall, 到会服务好仔细,唔会因天雨夹硬要你硬食d野觉得服务好好。食物整体莅讲都不错,可以一试。
2016-11-26
外卖送餐